071-5150240 info@actor-consultancy.nl

Interview Naomi Duchenne

Home » Interview Naomi Duchenne

Interview Naomi Duchenne

Interview Naomi Duchenne
22-05-1995
Koudekerk aan de Rijn
Ongehuwd
Délifrance

Bediening, spoelkeuken en counter Naomi werkt ruim een jaar bij de Délifrance. Ze is hier begonnen in de spoelkeuken, waar ze de vaatwasser in- en uitruimt en schoonmaakt. Naast de keuken is ze nu ook werkzaam in de bediening en achter de counter, waar ze broodjes maakt, koffie en thee zet en drinken inschenkt. Haar specialiteit is de latte macchiato.Naomi gaat vanaf september de opleiding tot Medewerker fastservice volgen. Dit is een werk-leertraject, waarbij zij het geleerde gelijk in de praktijk kan brengen bij de Délifrance. Ze hoopt dat ze op deze manier meer broodjes leert maken en nog beter met de klanten leert om te gaan. Naomi vindt de bediening het leukste, maar het maken van broodjes vindt ze ook heel leuk. Later hoopt ze op een andere plek in de horeca te kunnen werken, bijvoorbeeld in een restaurant. Ze zit nu goed op haar plek hier, maar wil zich blijven ontwikkelen.Naomi’s hobby’s zijn voetbal, uitgaan en dansen. Tot slot wil Naomi haar collega’s graag bedanken dat zij haar hebben geholpen met een stap duren zetten in de bediening, aangezien ze dit aan het begin toch wel spannend vond, maar het nu wel durft.

2018-01-14T20:45:08+00:00