071-5150240 info@actor-consultancy.nl

Interview Willemijn van Ogtrop

Home » Interview Willemijn van Ogtrop

Interview Willemijn van Ogtrop

Interview Willemijn van Ogtrop
17 oktober 1988
Leiden
Ongehuwd
Verpakaphotheek
Algemeen medewerker

Willemijn is werkzaam bij de Verpakapotheek in Sassenheim. Ze werkt hier sinds 3 maanden en is 24 uur per week aan de slag. Het bedrijf levert pillen in zakjes aan bij zorgcentra en zorgt ervoor dat de pillen van iedere patiënt per dagdeel bij elkaar in één zakje zitten, zodat de verpleegsters dit niet meer hoeven uit te zoeken. Er komen veel stappen bij kijken. Willemijn is algemeen medewerker en zorgt voor het ontstrippen van pillen en vouwt de zakjes voor de patiënten. De procesoperators zijn ook aanwezig op de werkvloer en hebben met name een controlerende functie, waarbij zij de machines in de gaten houden en kijken of alles goed verloopt.Willemijn heeft het erg naar haar zin bij de Verpakapotheek. Met name het contact met de collega’s vindt zij gezellig en daarnaast vindt ze het prettig dat er veel structuur op de werkvloer is. Het is duidelijk wie welke taak heeft en iedereen werkt er even hard.

Willemijn heeft een opleiding gevolgd in de horeca en in de zorg. Later zou ze wel op één van deze terreinen willen werken, maar voor nu vindt ze de Verpakapotheek een fijne tussenstap. In tegenstelling tot de horeca heeft ze hier vaste dagen en werktijden, wat ze erg prettig vindt. Willemijns hobby’s zijn tennis, zwemmen en hockey. Ze is een sportief type en is liever actief bezig dan dat ze thuis op de bank zit.

Willemijn wil tot slot nog graag aan haar collega’s kwijt dat ze het heel erg leuk met hen heeft, dat er een gezellige en ontspannen sfeer heerst, ze zich serieus genomen voelt in de verhalen die zij vertelt en dat iedereen goed zijn best doet en elkaar helpt waar nodig.

2018-01-14T20:45:23+00:00