071-5150240 info@actor-consultancy.nl

Interview George Zwaan

Home » Interview George Zwaan

Interview George Zwaan

Interview George  Zwaan
Zorgboodschap te Sassenheim
Orderpicker
George is werkzaam bij Zorgboodschap (Verscentrum) in Sassenheim. Zorgboodschap is een groothandel in levensmiddelen. Zij bezorgen boodschappen bij zorginstellingen. Om de klanten te voorzien van hun boodschappen, zijn er veel medewerkers in dienst bij Zorgboodschap. George zijn werkzaamheden bestaan orderpicken. Hij is verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van orders in het distributiecentrum.

George werkt al meer dan vijf jaar voor Zorgboodschap. Deze jaren zijn voor hem voorbijgevlogen. Met zijn opleiding voor de zorg, had George nooit verwacht dat hij dit soort werk zou doen. Nu is hij niet meer weg te denken bij Zorgboodschap. Dit komt door zijn harde werken, flexibiliteit en opgewekte persoonlijkheid. George is blij dat hij bij Zorgboodschap kan werken en gaat daarom elke dag met veel plezier naar werk. Het prettigst aan zijn werk vindt hij de variatie in werkzaamheden, hiervoor is goed communiceren ongelofelijk belangrijk. George is trots dat hij dit goed kan. Hij houdt het hier nog wel vijf jaar vol!

2020-02-18T16:20:09+00:00