071-5150240 info@actor-consultancy.nl

Interview Paul van der Zwet

Home » Interview Paul van der Zwet

Interview Paul van der Zwet

Interview Paul van der Zwet
Zorgboodschap te Sassenheim
Laad- en losmedewerker

Paul is werkzaam bij Zorgboodschap in Sassenheim. Zorgboodschap is een groothandel in levensmiddelen. Zij bezorgen boodschappen bij zorginstellingen. Om de klanten te voorzien van hun boodschappen, zijn er veel medewerkers in dienst bij Zorgboodschap. Paul zijn werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens bij het distributiecentrum, daarnaast doet hij allerlei lossen klussen om de werkplaats georganiseerd en werkbaar te houden.

Paul werkt intussen drie en een half jaar voor Zorgboodschap. Het eerste half jaar is niet zonder slag en stoot verlopen. Met behulp van een jobcoach heeft Paul leren samenwerken. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat Paul de laatste drie jaar fluitend naar zijn werk gaat. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin, mede door de vrijheid die hij in zijn werk krijgt en de leuke contacten die hij met zijn collega’s heeft. Paul ervaart zorgboodschap als fijne werkgever en kan zich momenteel geen betere werkplek wensen. Paul is trots op wat hij heeft bereikt zonder diploma’s te behalen. Hij heeft zich ontwikkeld tot een aanspreekpunt voor zijn collega’s. Daarnaast verricht hij werk waar hij mensen mee helpt, dit geeft Paul voldoening. Hij heeft zijn plekje gevonden bij Zorgboodschap.

2020-02-18T16:20:29+00:00