071-5150240 info@actor-consultancy.nl

Hoe werk ik naar een betaalde baan?

Home » Hoe werk ik naar een betaalde baan?
Hoe werk ik naar een betaalde baan? 2017-12-05T15:30:44+00:00

Hoe werk ik naar een betaalde baan?

Je persoonlijke jobcoach 
Iedereen die bij ons binnen komt krijgt een persoonlijke begeleider. We noemen dit jou ‘jobcoach’. Een jobcoach begeleidt verschillende mensen die net als jij een beetje hulp nodig hebben in het vinden naar een gepaste baan. Hij of zij houdt in de gaten of het goed met je gaat, moedigt je aan, maar geeft ook aan wanneer dingen anders moeten. Een jobcoach weet precies wat er voor nodig is om een leuke baan te vinden en leert je alles over hoe het is om te werken. De jobcoach is er dus op de momenten dat je het nodig hebt en om je te helpen. Als het goed gaat werk je helemaal zelfstandig.

Stappenplan
De jobcoach maakt samen met jou een plan waarin staat beschreven hoe jullie samen voor een baan gaan zorgen. Dit stappenplan bestaat uit vier onderdelen:
1.Kennismaking;
2.Het opstellen van het plan samen met je jobcoach;
3.Samen met je jobcoach op zoek naar een baan;
4.Aan het werk!

Voordat je aan de slag gaat wordt het plan eerst ter goedkeuring opgestuurd naar het UWV. Dit is nodig omdat zij het traject betalen. Als het plan is goedgekeurd, ga je samen met je coach aan de slag!

Twee routes naar een betaalde baan
Het uiteindelijke doel voor al onze kandidaten is een vorm van maatschappelijke participatie. Dit kan via twee wegen:
1.Via ons ATC (Arbeids Training Centrum). Het ATC is speciaal voor kandidaten voor wie de arbeidsmarkt nog een stapje te ver is.
2.Rechtsreeks op een passende reguliere werkplek.