071-5150240 info@actor-consultancy.nl

IRO

Home » IRO
IRO 2017-12-05T15:26:50+00:00

IRO

Bent u werkloos en/of arbeidsbeperkt? Als u een uitkering via het UWV ontvangt, komt u misschien in aanmerking voor een IRO-traject. Met deze regeling kunt u zelf een re-integratiebureau uitzoeken dat samen met u het traject naar het vinden van werk doorloopt. U krijgt begeleiding op maat, door een bureau waarvan de werkwijze bij u past. De kosten voor het traject worden vergoed door het UWV.

Voor wie is een IRO-traject?

Een IRO-traject is bedoeld voor mensen die een werkloosheidswetuitkering, een ziektewetuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering ontvangen van het UWV (uitkeringsgerechtigden die een WW-/WAO-/WIA-/Wajong/ZW-uitkering ontvangen).

Hoe kan Actor Consultancy helpen?

Als u in bovenstaande situatie verkeert, kunt u bij uw werkcoach of arbeidsdeskundige van het UWV navragen of u in aanmerking komt voor een IRO-traject. U kunt daarbij ook aangeven door welk re-integratiebureau u het liefst begeleid wilt worden. Actor Consultancy voldoet aan alle gestelde eisen van het UWV en heeft al vele IRO-trajecten succesvol begeleid. Wij werken daarbij volgens een vaste procedure.

Bent u niet zeker of u in aanmerking komt voor een IRO-traject, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u verder!

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Natuurlijk is het altijd mogelijk om eerst een vrijblijvend gesprek aan te vragen met Actor Consultancy. Ongeacht uw leeftijd, opleiding, functionele achtergrond of eventuele arbeidsbeperking kunnen wij in dat gesprek vertellen wat wij bieden en hoe wij werken, wat uw rol en dat van het UWV is.