071-5150240 info@actor-consultancy.nl

Traject werkfit maken

Home » Traject werkfit maken
Traject werkfit maken 2017-12-21T09:54:46+00:00

Laat je gegevens achter en komt in contact met Actor

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.
Wij zullen binnen 24 uur contact met u opzoeken.

071-5150240

Het traject Werkfit Maken

Wanneer u een Ziektewet- of arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA-, WIA-, WAO-, Wajong- of WAZ-uitkering) heeft, helpen wij u graag verder doormiddel van onze trajecten ‘Werkfit maken’, ‘Naar werk’ of het inzetten van een jobcoach voor extra begeleiding.

De re-integratiedienst ‘Werkfit maken’ bestaat uit de volgende hoofdactiviteiten:

  • Versterken van de werknemersvaardigheden: Wanneer u al wat langer uit het arbeidsproces bent kunnen wij u ondersteunen bij bijvoorbeeld het opbouwen van een arbeidsritme of het eventueel aanleren van bepaalde werkzaamheden. Dit resulteert in het beschikken over vaardigheden om goed te kunnen functioneren en om het werk te kunnen hervatten.
  • Verbeteren van de persoonlijke effectiviteit: ook op persoonlijk vlak kan Actor ondersteuning bieden om u te helpen bij het actief worden en bij het om leren gaan met uw belemmering(en). Bijvoorbeeld door grenzen te leren aangeven, assertiever te worden of door het verhogen van uw fysieke fitheid. Dit resulteert in het om kunnen gaan met uw belemmeringen waardoor u zich kunt focussen op het hervatten van werk.
  • Arbeidsmarktpositie in beeld brengen: wij zullen samen met u de zoekrichting bepalen die past bij uw opleiding, interesses en werkervaring, waarbij wij ondersteuning bieden bij het in kaart brengen van uw kwaliteiten, vaardigheden en competenties in relatie tot passend werk. Dit zal u een realistische kijk op uw capaciteiten en mogelijkheden geven om weer aan het werk te gaan.

Na afronding van het traject ‘Werkfit maken’ zijn bovenstaande capaciteiten vergroot en zal er in overleg met het UWV gekeken worden naar de persoonlijke belangen waarbij een eventueel vervolg traject ‘Naar werk’ gestart kan worden.

Erkend leerbedrijf